2 min read

Camp de Jiujitsu brazilian Timișoara 29 Sept - 1 Oct 2023

Camp de Jiujitsu brazilian   Timișoara 29 Sept - 1 Oct 2023
Nick Brooks Camp. Timisoara, RO

Program camp:

Vineri 18.00-20.00 sesiune de Gi
Sâmbătă 10.00-12.00 sesiune de NoGi / 18.00-20.00 sesiune de Gi
Duminica 10.00-12.00 sesiune de Gi / NoGi + Gradare

Suntem extrem de încântați să vă invitam la un eveniment care vă va permite să vă îmbunătăți abilitățile în jiujitsu brazilian! Așa că pregătiți-vă kimono-urile și antrenați-vă spiritul de luptă, pentru că de vineri până duminică vor fi zilele voastre de a străluci pe tatami-ul nostru.

29-30Sept - 1 Oct /2023
Nick Brooks Camp

Locație: MC Gym Motion - Iguana Fight Team, Timișoara

 Iată programul nostru detaliat pentru acest camp:

Vineri (18:00 - 20:00) - Sesiune de Gi

Este momentul să scoateți kimono-urile din dulap și să vă pregătiți pentru o sesiune intensivă de Gi! Vă așteaptă antrenamente captivante, tehnici de grappling și camaraderie într-un mediu competitiv, dar prietenos.

Sâmbătă dimineața (10:00 - 12:00) - Sesiune de NoGi

Continuam de dimineata cu antrenamentele fără kimono și pregătiți-vă să explorați tehnicile și strategiile care se aplică în această disciplină.

Sâmbătă seara (18:00 - 20:00) - Sesiune de Gi

După o pauză binevenită, este timpul să reveniți pe tatami cu kimono. Continuăm explorarea tehnicilor Gi, oferindu-vă șansa de a vă perfecționa mișcările și abilitățile.

Duminică (10:00 - 12:00) - Sesiune de Gi / NoGi + Gradare

Ultima zi a campului va fi specială! În prima parte a dimineții, vom avea o sesiune mixtă de Gi și NoGi, astfel încât să puteți aplica cunoștințele acumulate în ambele discipline. După sesiune, vom sărbători promovările, așa că fiți pregătiți să vă primiți noi grade de performanță.

Nu pierdeți această oportunitate de a vă îmbunătăți abilitățile în arte marțiale și de a vă conecta cu alți pasionați de sport din comunitatea noastră. Indiferent de nivelul vostru de experiență, sunteți bineveniți să vă alăturați!

Pentru detalii suplimentare și pentru a vă înregistra, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail sau să vizitați recepția sălii noastre. Numărul de locuri este limitat, așa că asigurați-vă că vă rezervați locul cât mai curând posibil.

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem un weekend plin de energie, învățare și evoluție împreună! Fiți pregătiți să dați tot ce aveți mai bun pe tatami!

Cu sportivitate,

Echipa Atlas Fight Team!

Locatie