Despre noi

Despre noi

Bun venit la Atlas Fight Team!

Suntem o comunitate pasionată de arte marțiale mixte și suntem dedicați dezvoltării și promovării Jiu-Jitsu Brazilian și al MMA-ului. Clubul nostru oferă ore de Jiu-Jitsu Brazilian pentru toate nivelele, de la începători la avansați, precum și sesiuni de antrenament MMA pentru cei care doresc să se inițieze în această disciplină.

Indiferent dacă sunteți un începător curios să descopere tainele acestor arte marțiale sau un practicant avansat în căutarea perfecționării, Atlas Fight Team este locul potrivit pentru voi. La noi veți beneficia de antrenori calificați și experimentați, care vă vor ghida în procesul de învățare și vă vor oferi suportul necesar pentru a vă atinge obiectivele în arte marțiale. Indiferent de nivelul de pregătire fizică sau de cunoștințele anterioare în domeniul artelor marțiale, veți găsi la noi un mediu prietenos și motivant în care să vă dezvoltați.

Promovăm valorile sportului și respectăm etica luptei corecte și respectuoase. În plus, organizăm și participăm la competiții și evenimente relevante, oferindu-vă oportunitatea de a vă testa abilitățile și de a vă conecta cu comunitatea de arte marțiale.

Vă invităm să faceți parte din Atlas Fight Team și să experimentați bucuria și satisfacția aduse de aceste arte marțiale extraordinare. Alăturați-vă unei comunități dedicate și pasionate de luptă, autodezvoltare și camaraderie.

Pentru mai multe informații despre programul nostru, orarul cursurilor și modalitățile de înscriere, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați pagina noastră web. Suntem nerăbdători să începem această călătorie extraordinară în universul artelor marțiale împreună cu voi.

Bucurați-vă de antrenamente și explorați potențialul vostru într-o atmosferă prietenoasă și dedicată!

Echipa Atlas Fight Team